Underkläder - Allt om Underkläder

Massor med underkläder hos Timarco
Köp underkläderna till barnen här

Stringtrosor

Stringtrosor

Stringtrosor är trosor som saknar tyg vid skinkorna utan har endast ett tunt tygstycke, string, mellan de båda skinkorna.

De första stringtrosorna i modern tid i den civiliserade världen användes i New York 1939 av nakendanserskor men det var först på 1990-telet som en större almänhet började använda stringtrosor i vardagslivet. Stringtrosor används vanligtvis när en tjej eller kvinna bär väldigt tighta byxor, shorts eller kjolar.

Stringtrosorna är de dyraste trosorna om man räknar hur mycket tyg som man får för pengarna. De engelska ordet för stringstrosor är thongs.Typer av stringtrosor

Det finns olika modeller och typer av stringtrosor så som:

  • C-string
  • G-string
  • T-string
  • V-string

Även andra modeller på stringtrosor finns som går högre upp i midjan och har mer tyg över svanken. Detta kan vara hotpants stringtrosor eller hipster stringtrosor.

Stringtrosor modell C-string

Stringtrosor | G-String

En C-stringtrosa är egentligen inte en stringtrosa utan en uppspänd båda som kläms fast mellan skinkorna och täcker de främre delarna som man vill skydda.

Stringtrosa av typen G-string

G-stringtrosor har ett större tygstycke fram en ett mindre bak i svanken som dessa sitter fast med en tunn sträng tyg som pressas in mellan skinkorna.

Stringtrosor typ T-string

Stringtrosor av typen T-string saknar den bakre tygbiten som finns på G-stringstrosan.Stringtrosa modell V-string

V-stringtrosor liknade G-string men istället för tyget kan har den endast kantsömmen kvar och tyget saknas.